Jada, neida, så…

Hehe… Jeg som trodde jeg skulle bli så flink til oppdatere da jeg kom hjem fra ferie, i og med at været var så ræva. Men så, vet dere, så ble det jo fint vær! SKIKKELIG fint vær. Så da satt jeg like godt ute og sola meg i stedet. Regner med at dere ikke gidder å sitte inne i finværet og lese blogger heller, så jeg føler det går opp i opp.

Ja, også har jeg fått meg ny tatovering. Fra en iskrempakke.

tattata

Skjønte ingenting da folk rundt meg begynte å humre da jeg var ute og handlet i går. Men så husket jeg at jeg gikk rundt med denne på arma, og det er kanskje ikke så kult å gå rundt med en tattis av en sjørøverskute med Isbilen-logoen på. Nytter ikke å skrubbe den av heller. Jippi.

Også har jeg og storesøster og lillebror sett Inception! Den var bra. Og nå skal jeg lunsje med Vilde. Det blir også bra. Også kommer det mer bilder. Snart.

5 kommentarer til “Jada, neida, så…”

 1. Linn Jones sier:

  Jeg ligger inne i New York og leser blogger, det er supervarmt ute, men en dag på hotellet er nødvendig når kjæresten er blitt syk og full i feber. Da kan jeg ta igjen alt det tapte :P

 2. Anna GL sier:

  Jeg digger både tattoveringen din OG filmen! :?

 3. Pia sier:

  Var den vond å ta? Tattoveringen altså.

 4. BJ aka. EJ sier:

  en skakje kødde me dei so ha sjørøvarskute på overarmen. dei ha som regel og ei «I love mum» tatovering på den andre overarmen. og ølvom. og muskla på linje me skippern. respekt, tj. respekt.

 5. Eli sier:

  Morsomt :) Ikke rart de humret litt da ;P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »