They chained his feet and broke his back

Her om dagen oppdaget jeg at bandet jeg forgudet da jeg var 16 år har sluppet ny plate, sånn uten videre! Jeg elsket Kula Shaker av hele mitt hjerte i 1999 da jeg spilte albumene «K» og «Peasants, pigs and astronauts» for full guffe på discmanen min, selv da jeg var på skolen. Dessuten syntes jeg at vokalist Crispian Mills var noe av det kuleste som fantes, men jeg har i ettertid innsett at han antakeligvis fikk LSD gjennom morsmelka.

På tross (eller på grunn) av det, har fyren og bandet klart å produsere en haug med god musikk, og etter å ha hørt gjennom det nye albumet «Pilgrims progress» som kom 28. juni, har jeg nå etter langvarig musikktørke endelig funnet meg fire nye favorittlåter. Her er en av dem; førstesporet «Peter Pan R.I.P». Elsker celloen!

3 kommentarer til “They chained his feet and broke his back”

 1. Thomas sier:

  Nailed it med taggene :D
  Dette var nice, hører igjennom albumet nå

 2. janne sier:

  Hehe, du mååå høre «Only Love», «Figure it out» og selvfølgelig «To wait till I come» <- min absolutte favoritt!

 3. Kirsti sier:

  En av sommerens beste overraskelserm, helt klart :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »