:(

snufs;(

Jeg har ikke ORD for hvor trist jeg synes dette er! Denne planten har hengt med siden 2003 eller noe, den har vært med på flere flyttelass og overlevd store traumer. Fire ganger har den nesten dødd, og fire ganger har det kommet opp en ny plante akkurat i det jeg trodde den hadde tatt kvelden for godt, men nå er det altså ubønnhørlig slutt. Jeg får meg liksom ikke til å kaste den heller, for det kan jo komme noe nytt, men det er vel lite trolig :P

Den holdt ut i sju år. Jeg og mamma hadde delt omsorg de siste to årene, så det kan jo ikke være av mangel på kjærlighet den har dødd av, men mer sannsynlig alderdom. Vi får trøste oss med at den hadde et rikere liv enn planter flest ;)

9 kommentarer til “:(”

 1. Det er kjempetrist når planter man har hatt lenge dør. Det er jo «bare» en plante, men man får jo et slags forhold til den :)

  janne svarer:

  Jeg vet! Jeg er så fæl til å besjele ting og tang, gruer meg til jeg må ta farvel med bilen min for å si det sånn :P

 2. elisabeth sier:

  Lignet litt på min det der. Haha…grønne fingre er oppskrytt? Og disse er vel også praktisk talt «umulig» og drepe…sukkulent som den så pent heter. Men ja, alltid trist med disse plantene:P

  Kjøp kunstig!

  janne svarer:

  Ja, den var nesten umulig å drepe, men jeg klarte det selvfølgelig :( Har kjøpt orkidé og noe palmegreier nå (the real deal) så får vi se hvor lenge de holder ut. Etter det blir det kunstig ;)

 3. Susanne sier:

  Kondolerer :( (

  re: Er så kul at jeg har mange lesere og bloggere som venn på face jeg! :D D

 4. Linn Jones sier:

  RIP!

  Er jo faktisk litt trist. De lever jo, og jeg blir jo glad i alt med puls, så jeg hadde sikkert tatt det like tungt :P

 5. Marit sier:

  aw, så trist! hehe, men den har jo holdt ut lenge da ;)

  janne svarer:

  Ja, den var seig :P

 6. Det er jo ganske utrooolig at den har vart i 7 år da!!! Imponerende! :D Men jeg kondolerer!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »