Pulling teeth

Herregud. Jeg skal operere ut en visdomstann i ettermiddag. Operere, ikke trekke!

Hjelper ikke akkurat å sitte og lese skrekkhistorier på nettet, heller. Fyfan. Har gått til innkjøp av «mat» for de neste dagene nå da:

Suppe. Yay.

Var innom tannlegen i går og spurte om jeg fikk ta med opptaksutstyr for å eventuelt lage en reportasje om det etterpå, men spørsmålet er vel om jeg kanskje besvimer av lydene før jeg får tatt opp noe som helst…

Jaja. Nærmere rapport kommer etterhvert, hvis jeg overlever! Da må dere nesten få se bilder av bompibjørnansiktet mitt også, regner meg jeg kommer til å hovne opp en del når det skal meisles nedi der.

ÅÅåeeee!!!!

4 kommentarer til “Pulling teeth”

  1. Rita sier:

    I feel your pain…! Get well soon! :)

  2. Tanja sier:

    Det går så bra så! Jeg fikk fjernet en visdomstann i fjor som tannlegen brukte 1 time og x-antall instrumenter for å få ut (i tusen biter). Jeg ble bittelitt hoven, måtte ta 1 sterk ibux og 1 paralgin forte. Jeg kunne spise fast føde samme dag og trengte ikke mer smertestillende. Woot! Tannlegen kaller meg en tøffing, og påstår jeg har høy smerteterskel (hvertfall i munnen):P Såeh… Lykke til uansett :)

  3. L sier:

    Tips: Du kan ikkje eta varm mat, berre kaldt og flytande første kvelden.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »