I am a flying camel

Æsj. Tror jeg venter til onsdag med å prøve å være kreativ og morsom igjen, nå har jeg sittet her i en time og prøvd å skrive noe fint/interessant/artig, men når jeg leser det etterpå, føles det bare sånn; fejslfjeragklewøjklds.

For tida: besøk av mammaen til Joël pluss ei venninne av henne = crowded house, men koselig. Mamma er på sykehuset = ikke særlig morsomt, men hun er bedre nå og er forhåpentligvis såpass pigg at hun får komme hjem til uka. Jeg og pappa og besøkte henne i går = roadtrip til Namsos og en stopp innom Norges skeiveste butikk (selsom opplevelse forøvrig, man føler seg full når man rusler rundt der inne :P ).

Men ja. Onsdag. Da skal jeg være med på et møte som kommer til å ha en del å si for meg og mitt framover, så jeg får heller komme sterkere tilbake etter det, med mindre møtet går åt skogen, da skal jeg bli emo på ordentlig. Neida. Joda.

Neida. ;)

4 kommentarer til “I am a flying camel”

 1. Lina sier:

  hmmm…møte?? Interessant…
  Fin kamel! :)

 2. Tor Morten sier:

  Kamelhumor.. DET e min humor :twisted:

 3. June sier:

  Hahaha, elsker kamelen! :D Håper det går bra med mammaen din forresten :)

 4. Haha..den kamelen vil jeg møte!

  Utrolig fint bilde av deg på sidemenyen. =)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »