Trick or treat or doormat!

Jeg har vært i Östersund og Meråker i helga, og har såvidt rukket å komme hjem før det ringer på døra. Jeg har gitt bort marshmallows og Pops til både prinsesser, varulver, skjeletter og pirater i dag (varulven kom helt alene stakkars – han fikk mange marshmallows), men de morsomste kom og ringte på nå for ikke så lenge siden:

Kids: «Knask eller knep!»
Jeg: «Hva gjør dere hvis dere ikke får godis da?»
Kids: «Stjeler dørmatta di og legger den ut på Finn.no!»

Hahah :) Fikk beholde dørmatta i bytte mot godis da, grei deal!

Her er halloweenkostymet mitt:

Neida. Men det var det eneste kostymebildet jeg hadde av meg selv på denne PC’en.

Flere som har hatt skumle unger på døra i kveld?

12 kommentarer til “Trick or treat or doormat!”

 1. Lina sier:

  Jaaaaa! Her har det vært mange hekser, en del skjeletter, noen sjørøvere og generelt mange stygge barn. Jeg har servert masse godis, for her gikk de rundt med youghurt på innerlomma i tilfelle de intet knask skulle få.

  janne svarer:

  Haha, yoghurt er sikkert ikke så kult å finne på vinduet eller bilen etterpå :P

 2. Miss Jones sier:

  Ingen har vært her :P

  Kjekt du fikk beholde dørmatten din :P

 3. Marius Helstad sier:

  Ikke akuratt skremmende små tiggere her i gården nei :P .. Publiserte på Facebook for mine nærmeste venner om at hvis de prøvde å komme inn i garagen mens jeg drev å fiksa bila, og sa «knask eller knep» hadde de fått en svær skiftnøkkel kasta etter seg :) . Så var ikke mye besøk å få i garagen i kveld nei :D !

  janne svarer:

  Hjelpes, voldsom du! :P

 4. Jeg har ikke fått noen på døren! En enebolig langs veien er tydeligvis hemmeligheten :P Skjønne Janne :D

  janne svarer:

  Kanskje de var for mørkeredde til å komme innom ;)

 5. Ane sier:

  Hæhæ. rare unga. kreativt knep.

  janne svarer:

  Ja. Og ja. Det funka :P

 6. Milla sier:

  fantastisk, fikk ikje kledd meg ut i år men tar det igjen neste år ;)

  / eeeeendelig fikk eg komt meg inn på siå di og sei takk, vært litt nett trøbbel tror eg ;) så tuuuuuuuuuuuuuuuuusen tak janne, eg blir så glad ;)

 7. Mona sier:

  Hadde ingen skumle barn på døra, men så var jeg på jobb søndagskveld så gjerne ikke så rart! :P Heller ingen som stjal dørmatter hos meg!

 8. SV: Jeg har kanskje ben til det, har i hvert fall ganske så lange ben, men jeg kommer allikevel ikke til å gå i sånne bukser :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »