Eclipse

Måneformørkelsen over Trondheim i dag tidlig.

Nå er det stille her. Joël har dratt hjem til Sveits for å feire jul der, og jeg er hjemme alene. I går ble broderen med hit til Trondheim dog, etter en handletur til Åre, så da slapp jeg å spille Mario Galaxy alene. :P

Og etterhvert oppdaget jeg at Niagarafossen rant inn i baderomskapet under vasken, så da fikk han lov til å hjelpe meg å fikse det også. (Niagarasituasjonen var faktisk min feil, etter at jeg skrudde opp en skrue i vasken for å lete etter en hårnål som hadde falt nedi. Ikke prøv dette hjemme, barn!) Da har vi fått blåst litt støv av rørleggerskillsene våre også.

I kveld har jeg sittet og LAGET julegaver igjen, og jeg skulle ønske jeg kunne vise dem frem her, men de som skal få gavene leser jo bloggen, så da må jeg vente til romjula med å legge ut bilder. Men jeg kan si at jeg har vært veldig produktiv i dag!

Blæ. Er ikke vant til å være alene lenger, så nå blir det godt med ferie og få komme hjem til familien på torsdag! Også kommer jo Joël tilbake om en liten uke igjen, så da går jeg nok ikke i frø likevel. ;)

6 kommentarer til “Eclipse”

 1. Åeh, jeg trodde den var i natt! Da gikk jeg glipp av den :P Men du fikk den riktig så godt med deg da ;) Hehe, en hårnål? Hadde du en hårkrise? :P Godt det ordnet seg da :) Blir nok deilig å komme hjem til familien, en trenger dem i disse juletider :)

  janne svarer:

  Heheh, var ikke helt krise, men tenkte at det var bedre jeg tok den opp enn at den bare lå der… Men skulle bare latt den være! ;)

  Ja, jul og familie hører sammen! :)

 2. Viidar sier:

  Ikke vant med å være alene hjemme?
  Det er jo det som er digg! Ligge på sofaen i boxern og spise så mye ostepop du vil, lizm! :p

  janne svarer:

  Det er jo det jeg gjør hver helg… ostepop og boxer ja.. haha :P

 3. Miss Jones sier:

  Tøft bilde! :D Er det ikke litt digg med litt alenetid da? :P Jeg nyter tiden jeg har alene innimellom. Er så sosial med familie og venner så det er digg å være litt alene innimellom! :P

  janne svarer:

  Jo, det er jo det, jeg bodde jo alene i to år før jeg flytta sammen med sveitseren min ;) Men nå blir det litt kjedelig når jeg ikke har noen å snakke med! Men begge deler er godt, på hver sin måte ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »