Fine folk

Jeg var hjemme i Meråker en tur i går og feiret bursdagen til pappa, og da passet jeg på å få hjelp av broderen til å ta produktbilder til butikken min. Han har en del mer fotoutstyr enn meg, og da ble det litt bilder av oss selv innimellom alle kakestykkene og muffinsene :)

Så fine er vi til vanlig. Hele tiden. Og matchende genser er viktig.


Mamma ville også festes til film.


Bursdagsbarnet!


Og sååå fine ble bildene som Bror hjalp meg å fikse! :)

Nå skal jeg bare redigere bildene og fikse en fin header, så blir det butikk («vi leeeker ikke butikk»)! Har allerede solgt litt til venner og kjente, og det er alltid gøy at noen synes det jeg lager selv er fint! :) Håper på å få alt ferdig i løpet av helgen, til tross for at jeg har arbeidshelg.

Apropos arbeid; jeg tror jeg skal ta litt bilder av arbeidsmiljøet mitt og dele med dere! Sist jeg blogget om hvordan det var å være sportsjournalist, fikk jeg faktisk litt morsomme reaksjoner fra en av sjefene her, så nå tror jeg at jeg til og med skal ta bilder av gutta jeg jobber med om dagen, for å se hvordan det blir mottatt :P Det er en super gjeng, så de har ingenting å frykte ;)

Over og ut, kaffegrut!

4 kommentarer til “Fine folk”

 1. Herlige bilder :D

  janne svarer:

  Ja, herlige folk vettu :P

 2. Det ble jo et skikkelig proft bilde! :D ammagad! Hihi, her leker vi ikke nei ;)
  Bursdagsbarnet så ungt ut! :D

  janne svarer:

  Neida, han er ikke så verst gammel ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »