Akk!

I vill protest mot at skisesongen nå er over og at fotballhelvetet har begynt (blargh), poster jeg bilder fra da vi var på ski i Sveits. Første gangen på VELDIG mange år at jeg hadde slalåmski på beina, vanligvis går det i brett og telemark. Mot alle odds gikk det veldig bra, til tross for vanvittig stive bein på grunn av den tynne lufta :P


Løkke tel, og break a leg! (Og nakken.) På vei til skiheisen.


Ser ut som ei lita pølse takket være jakken :P Davos i bakgrunnen.

Sånn. Bare 6-7 måneder til det er slutt med fotballtullet (sa hun som jobber i sporten). Snart skal dere få se bildene fra fjorårets sommerferie i Sveits også, hahahaha! Neida. Joda.  Tror jeg har lovt det siden august. Skjønner ikke hvorfor det er så tiltak. Har vel noe med at det er ca. 4 Gb med bilder å gå gjennom.

Og snart (jeg lover!) skal dere få se hva Joël hadde med seg tilbake fra Sveits! Og det var ikke lite! :P

13 kommentarer til “Akk!”

 1. Jeg må si jeg er glad skisesongen er ferdig jeg. Ikke fordi jeg ikke er glad i den, men nå er jeg lei. Klar for vår og sommer :D

  SV: :) Enig i at det er fint, men for meg stopper det der.. Er det ikke veldig upraktisk når man skal på do da? :P

  janne svarer:

  Heller ski en fotball altså ;)

 2. Olivia sier:

  Jeg er IKKE glad for at skisesongen er ferdig jeg heller!:-(
  Gleder meg til å se bildene! Selv om jeg har lovet å legge ut bilder fra da jeg var i Roma siden…. juli….

  janne svarer:

  Hehehe, flere enn meg som er litt sene i vendinga? :P

 3. ★MK★ sier:

  Jeg liker bedre å se på fotball enn ski, men ser ikke på noen av dem i grunn. Ser jeg fotball blir jeg bare frustrert og vil spille selv, hehe! Når det gjelder ski og vintersport så pleier jeg alltid å si at jeg er inder, og jeg er ikke skapt for kulde! Hvor jobber du og hvorfor havna du akkurat i trondheim akkurat?

 4. ★MK★ sier:

  Aaah, der fant jeg mer info vettu! Sykt kule bilder, men er ikke rart med bakgrunnen din da;) Sånn sport du jobber i ja hehe blir mye fotball fremover da ja:P Hvilken sport liker du best å skrive/arbeide med? Har du forresten skrevet noe om hvordan du og kjekkasen møttes? Synes radiojobben hørtes kul ut. Sånn jeg drømte om før det, men skrekkblandet fryd;)

  janne svarer:

  Blir mye sport når man jobber som jeg gjør ja, men jeg trives veldig godt med det ;) Akkurat nå skriver jeg mye om bredden, og det er mer gøy enn å skrive om toppidrett, men skriver ikke om noen spesiell sport, mye forskjellig.

  Har vel ikke skrevet noe om hvordan vi møttes nei, han bare dukka opp på bloggen en dag for tre år siden, og ingen har vel egentlig spurt ;)

  Radio er konge! Håper å komme meg tilbake dit om ikke så lenge :)

 5. Renate sier:

  Spennende! Og så nydelig det er der, sjett slikt! Jeg vil gjerne se både litt ditt og datt, så post i vei :D

  janne svarer:

  Jepp, skal ta meg hardt i nakken og prøve å få ut de siste bildene, har mye fint å vise fram! :)

 6. Det ser liksom kjekt ut med ski når en først står der oppe på fjellet! Men jeg har aldri vært flink. Stått på slalom EN gang og da krasjet jeg i en busk! Men å se på ski er kjedelig, hahaha :)

  janne svarer:

  Hehehe :P Blir straks med (u)interessant når man kjræsjer ;)

 7. vilde sier:

  Ferdig og ferdig.. Er ihvertfall nok snø ute til å gå litt selv.. ;)

  janne svarer:

  Hoff ja :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »