Sånn derre ting.

Janne-Kristin har gitt meg en blogaward med en slik tilhørende utfordring. Jeg lovte å svare, og glemte den nesten, men husket den nå! :)

Reglene er slik:
- Link til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmålene
- Gi prisen videre til ti bloggere (men det gjør jeg ikke, siden jeg ikke vet hvem som har fått den fra før. Ta utfordringen hvis du føler for det!)

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet da jeg flyttet til Volda for å studere i 2003. Fikset meg en meeeget pen hjemmeside som jeg laget en slags dagbok utav, lenge før jeg visste hva en «blogg» var :P Skrev stort sett om været og hva jeg fordrev dagene med, sånn at mamma og mine nærmeste venner kunne stalke meg på nettet ;)


Hahaha… skikkelig fin side altså!

Hvilke blogger følger du?
Jeg følger en hel haug svenske blogger og en del norske. Ingen nevnt, ingen glemt, men kikker du i kommentarene mine, er sjansen stor for at jeg følger dem som er flinke til å kommentere der :) Jeg bør forresten oppdatere bloggrollen min…

Favoritt make-upmerke?
Make-Up Store!

Favorittklesmerke?
Der må jeg si noe så kjedelig som Only og H&M. Ingen fancy designerklær her, dessverre :/

Ditt MÅ-ha-make-up-produkt?
Concealer. Pleier å slippe å måtte bruke det på sommeren, men nå er den et must.

Favorittfarge?
RØD! <3 Elsker alt som er rødt!

Parfyme?
Nå bruker jeg noe greis fra Body Shop som lukter mango og mandarin, tror jeg. Ellers går det i «Warm cotton» fra Clean-serien, og «So? Kiss me!» – veldig fjortis, men lett og god ;)

Favorittfilm?
Snatch.

Hvilke land vil du besøke og hvorfor?
Vietnam og Japan.
Vietnam fordi jeg har ei venninne som har vært der og vist fram de mest fantastiske bilder og fortalt fabelaktige historier. Les bloggen hennes her. I tillegg har Top Gear laget en Vietnamspesial som er noe av det beste jeg har sett på tv noensinne. Den tar for seg alt det fine og alt det triste Vietnam har å by på. Punktum.


Har du ikke sett Top Gears Vietnamspesial? Da har du gått glipp av noe!

Japan fordi det er så mange farger der! Høres sikkert helt teit ut, men det ser ut som et fargerikt land. Også har de så mye ny teknologi, gammel historie, masse gadgets og alt som er søtt med sukker på! Japan har alt! De har til og med is med bacon-smak. Virker som om filosofien deres er at ingenting skal være uprøvd. Dét liker jeg!


Favoritt TV-serie?
The Big Bang Theory.

Still det siste spørsmålet selv: Liker du Morten Berre?
Nei.

Alle som vil får ta denne. Orker ikke sende videre akkurat nå :P

28 kommentarer til “Sånn derre ting.”

 1. Jeg tror du er en av de aller «gamleste» jeg har fulgt med på nettet, husker ikke de hjemmesidene men husker noen senere, for jeg syntes designet var SÅ kult og jeg forsøkt å lage selv :P

 2. Hahaha, ingen tvil om at du ikke liker Morten Berre i hvert fall da :P Jeg aner ikke hvem det er enganng! :O
  Oh, Japan er nesten bedre enn USA! Er helt ufattelig hva de har der nede, jeg hadde nok storkost meg med alle de rare tingene! :P

 3. ★MK★ sier:

  Kjekt å lese og bli bedre kjent med deg Ann Helen=) Har du hatt ei fin påske? Jeg også liker alle fargene;) Vil tilbake til Asia!

 4. Morsomt å lese. Godt svar ;) <3

 5. Anonym sier:

  MK: Ann Helen? SEr ikke ut som du ble så mye bedre kjent med henne :P

 6. Siv sier:

  Jeg óg bruker for det meste concealer… Hvordan kan noen leve uten? (jeg teller ikke fem lag foundation…) ÅH, ja, Japan virker FRESHT!
  x

 7. Heidi sier:

  nå skal jeg legge meg ned og se vietnamepisoden – all because of you :) mmmm.. jeg vil også dit!

 8. kristina sier:

  ROSA HÅR! ROSA HÅR! finns inge finare.

 9. Olivia sier:

  likte designet på den første hjemmesiden din, jeg! :?:

 10. Renate sier:

  Haha jeg liker ikke morten berre jeg heller! :lol:
  Både Vietnam og Japan er på min ønskeliste av reisemål også, håper en dag å få oppleve disse kulturene. Og jeg digger forresten Top Gears vietnambesøk!

 11. Lialsef sier:

  Just after ovulation, the amount of mucus decreases and becomes thicker purchase cialis evecare ofloxacin ornidazole Festival sponsors are Herbs R 4 U, Phoenix Metal, United Refining, Wegmans, Frewsburger Pizza Shop, King s Heating and Sheet Metal, and Lena s Pizza

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »