Zzz…

Jeg. Er. Så. Slapp. Og. Trøtt. For. Tida.

Utsikt.

Trodde man skulle få mer energi av alt lyset på sommeren, jeg. Nå sover jeg ettermiddagsdupp tre ganger i døgnet, i tillegg til søvnen jeg får på natta. Det skal vel ikke bli helt feil med ferie etterhvert ;)

14 kommentarer til “Zzz…”

 1. ★MK★ sier:

  Enten er du veldig sliten for tida og trenger virkelig bare mer søvn og ferie snart, eller så ville jeg sjekket blodprosenten;) Håper du ikke sover bort hele pinsa da

  janne svarer:

  Blodprosenten hadde nok ikke vært dumt å sjekke… Du sier noe! :P

 2. Nina C. sier:

  Kjenner meg igjen der, hadde en periode hvor jeg sov lenge ,stod opp ,tok meg «powernap» som ble litt lengere,og som ikke føltes som powernaps. Du kan f.eks prøve å ta jerntabletter,ofte når man hsr jernmangel så blir man slapp og uopplagt.

  janne svarer:

  Ja, nå har det vart i en god måned, er sikkert sommerslapphet ;)

 3. Renate sier:

  Får satse på at energien kommer seg :)

  janne svarer:

  Jepp!

 4. Det skal bli veldig godt med ferie ja :D Jeg har fem arbeidsdager igjen over to uker. DIGG!

  janne svarer:

  Aldri feil med ferie ;)

 5. Siv sier:

  Jeg hadde noen sånne dager for noen uker siden, men nå er det snart feeerie! Whoop. Håper du får mer energi snart, Janne!! :D

  janne svarer:

  Blir sannsynligvis litt mer liv i leiren når jeg begynner på jobb igjen :P

 6. Trille sier:

  Awe! Stakkars. Ta deg en tur til legen, du. Det er greit å få alt sjekket. Jeg hadde en periode for en tid tilbake, og når hverken jern-tabletter, søvn og denslags hjalp, fant legen ut at jeg hadde skikkelig mangel på D-vitamin. Det er liksom ikke det første en tenker på, så en tur til legen er ikke dumt.
  God bedring. :)

  janne svarer:

  Ah, det hadde jeg ikke tenkt på engang! Jeg må komme meg i vei og få tatt noen prøver dersom det fortsetter :)

 7. Ja, nå trenger du ferie!!!! Det skal bli fint for deg :) Håper Janne får masse energi igjen snart :)

  janne svarer:

  Me too! :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »