Echo echo when you call my heart

Hei og godt nytt år og sånn! :D

Hadde tydeligvis ikke noe vettugt å blogge om i januar, og det har jeg forsåvidt ikke i februar heller (enn så lenge) ;) Jeg har planer om et nytt design og begynne å poste bittelitt oftere enn jeg gjør nå, men når det blir vet jeg ikke. Jeg bruker jo iPhonen min til å ta bilder av alt, og er en svoren fan av Instagram og alle slike fotoapper, så jeg har jo definitivt ting å vise fram her, dersom jeg bare vil og husker :)

2011 ble en berg- og dalbane av et år for min del. Det skjedde veldig mye, både fine og ikke fullt så fine ting. Noe av det kommer sikkert til syne her etter hvert, og noe får bare forbli i 2011 :)

I 2012 har jeg store planer om å komme meg litt ut i verden. Hadde ikke tenkt å flytte til Sydpolen eller hvor man nå drar i disse dager. Planen min er derimot å besøke minst ett nytt kontinent i løpet av året. Jeg håper jeg kommer meg til Asia etter hvert. Det får egentlig bli mitt eneste nyttårsforsett.

Nå hører jeg på sangen ovenfor og gleder meg egentlig bare til det blir litt varmere i været. I Trondheim er det temmelig kaldt for øyeblikket.

Hva er dine planer for 2012?

4 kommentarer til “Echo echo when you call my heart”

 1. Siv sier:

  Heysannsveisann, jeg liker’e!

  janne svarer:

  :D

 2. Torild sier:

  Har du blitt singel? :-(

  janne svarer:

  Det ble slutt i 2011, ja.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »