Trening? Jaaa!

Anbefaling til alle som trener eller har planer om å trene regelmessig: prøv Sportstracker! Genial app som finnes både til iPhone, Android og Nokia. Prøvde denne for første gang i dag. Fra før har jeg holdt meg til CardioTrainer, men den finnes ikke til iPhone, så jeg måtte finne noe nytt. Denne er fantastisk, ser smashing ut, og gjør det faktisk gøy å trene.

Den tracker ruten du går/sykler/løper/whatever og legger det inn over Google Maps, du kan ta bilder via appen som automatisk blir lagt inn som eget punkt på ruten, den regner ut gjennomsnittsfart og distanse og alt det der, og den er så fiiiiin! Bare se:

Og den fungerer akkurat som det skal. Jeg synes det er tusen ganger artigere å trene når man faktisk visuelt kan se på et kart hvor man har vært, og i tillegg få grafer som viser fart og høydeforskjell. Nå har jeg altså vært på min første tur av det jeg håper blir MANGE. Den ser sånn ut på webversjonen av Sportstracker:

Etter hvert kan jeg jo se om jeg tør å legge ut de interaktive kartene som gjør at alle kan klikke seg gjennom rutene mine ;) Jeg kan virkelig ikke fortsette å være i så dårlig form at jeg får pustebesvær bare ved tanken på å gå på butikken. Ønsk meg lykke til, og dersom du joiner ST, er det bare å si fra. Jeg blir venn med alle :P

6 kommentarer til “Trening? Jaaa!”

 1. Siv sier:

  Jeg må jo nesten få meg ny telefon… Jeg har som hadde planer om en gammel en!

 2. mam sier:

  Ønsker deg herved lykke til! :)

 3. Trille sier:

  Så fresh denne så ut. Jeg bruker Endomondo, liker den virkelig ikke. Denne ser mye bedre ut. Jeg få sjekke den ut.
  Og du? Så flink du er! Stå på!

 4. Takk for supert tips :D

 5. ★MK★ sier:

  Skjønner at det er et genialt program for dems om er ute på tur;) Blir jo mye mer inspirerende når man får mest mulig info om det man gjør! Hvor liker du å løpe?

 6. Trille sier:

  Åh! Herregud! Det var jo av deg jeg ble tipset om denne. Jeg trodde det var på Twitter. Skrev ett innlegg om denne i dag, og jeg skal rett inn og fikse på det. NUH! :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »