There’s a machine on my foot!

Fikk et tips i dag om å sjekke videoer av folk som har tatt visdomstenner. Jeg fant denne, og lurer på hvorfor i all verden ikke vi får sånn bedøvelse her til lands!

Sjekk når hun ser kattene sine på ca 11:35!

3 kommentarer til “There’s a machine on my foot!”

  1. Trille sier:

    Jeg er så HIMLA takknemlig for at mamma og pappa ikke filmet meg da jeg kom ut av narkosen da jeg trakk visdomstanna mi. For du får nemlig sånn bedøvelse her til lands også, du må bare grine deg til det og betale for det selv. :D Jeg hadde anestesilege og -sykepleier fra Radiumhospitalet som kom og passet på meg. :D Jeg var ikke riktig så borte, men jeg fablet en del om mye rart, har jeg hørt.
    Stakkars folk, sier jeg bare. Men gøy for oss. Har du sett hun som raver om Hogwarts? :D

  2. Åherreguuud, jeg ler så jeg griner! :D

  3. ★MK★ sier:

    Hahah stakkars menneske! Så nylig film av ei venninne ute i samme ærendet, virka skikkelig dritings

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »