29. juli 2012

Hello! Her kommer tre Instagrambilder for å fortelle litt hva jeg gjør for tiden (jeg heter @jannehelen der for dem som lurer):


Jobben er ekstremt gøy! Jeg sender i helgene og nettene og storkoser meg,
samtidig som jeg feirer at OL er i gang, med den engelske genseren min ; )


Og jeg har kjøpt meg en liten radio til å ha på kjøkkenet. Har savnet å spise frokost med
radioselskap, så dette var på tide.

Og så dette, da. Jeg har tråkket over. Skjedde mens jeg var på joggetur.

Foten har nå blitt grønn (..?), men den er ikke like vond som den var tidligere i uka. Skal få ordna en time hos fysio, tenker jeg. Lurer på om det kan ha røket et leddbånd her, og det var vel egentlig bare et spørsmål om tid før det skjedde… ; )

Hva gjør du i sommer?

4 kommentarer til “29. juli 2012”

 1. Grønn fot??? Uffa! Det må du få ordnet! :)
  Jeg hørte deg faktisk på radioen en dag, hihi, du var flink!! :D

 2. Siv sier:

  Fintfintfint, også ikke fullt så fint…. OL må jo være veldig spennende, siden det er i London, mener jeg ;) ))

 3. Renate sier:

  Huff så kjedelig å tråkke over :S Håper det grønne har gått over og at foten er tilbake i tipptopp form. Ellers så elsker jeg radioen din, jeg vil også ha! Er så kos med radio på kjøkkenet. Flott genser btw, så synd Norge faller igjennom og ikke presterer… :/

 4. marthe sier:

  auauau, så skikkelig vondt ut! :S

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »