Erlend Loe av Ari Behn

Nei, jeg skal ikke kaste meg ut i debatten om disse to, siden jeg ikke har lov til å synse så mye om mange, og egentlig burde forholde meg nøytral og objektiv til det meste.

Jeg skal bare (for meg selv) konkludere med at:

a) Ari Behn er noe av det sleskeste jeg har hørt (og sett) når han krampaktig hardt prøver å forvirre «de gjengse» nordmenn med «rikt» språk bare for å briljere (eksempelvis bruker han frasen «sic» i sitt innlegg i Dagbladet). Og noen husker sikkert denne:  «Nå vil jeg føle meg som en mann. Ut og hogge en stein eller skyte en bjørn!» Forøvrig er tatoveringen hans under middels kul.

b) Erlend Loe har fullt av skrivefeil i bloggen sin! «Værre» istedet for «verre», «simpelt hen» istedet for «simpelthen» og masse og/å-feil? Hvem som helst kan ha grammatikkfeil i skrivespråket, men en forfatter av Loes kaliber burde vel i det minste ikke ha slike ord delings feil…?

c) Jeg vet alltid best, siden jeg er rett og slett feilfri og aldri har feilstavet et eneste ord.

Erlend Loe ikke.

Erlend Loe ikke.

Ikke Ari Behn heller.

Ikke Ari Behn heller.

(Bildene har jeg stjålet herfra og herfra.)

PS: For å lese Ari Behns innlegg i Loe sin blogg, klikk her.

10 kommentarer til “Erlend Loe av Ari Behn”

 1. Brorinj sier:

  Erlend Loe er tøff uan sett, ord delings feil eller ikke.
  Ari kan zzteke i zzine egne zzafter.

 2. Rita sier:

  Ari e dø for mæ.

  HAr itj du læv t å synse om teng? Bør du forhold dæ objektiv? Why?

 3. Vilde sier:

  At Erlend Loe ikke kan skrive konluderte jeg da vi måtte lese naiv.super i norsken. Finns det en normal setning i den boka? *HAT*

 4. EJ aka BJ sier:

  Naiv.super ekje den verste! i fakta om finland vare setningane over tre side…! eg ga opp ette 1 1/2. og eg drive faktisk me d her på heiltid…! men no affence te dei so sette pris på det also. men for min del blei eg andpusten når eg las. stillt. irriterande.

 5. janne sier:

  Bror: Tøffar enn Ari vaffal.

  Rita: Bør bære vårrå litt forsekti me å kommenter teng som vi skriv om på arbei bære :) Spesielt sia han eine hi et bloggsamarbeid med oss.

  Vilde: Hehe… Lettlest bok da. :P

  EJ aka BJ: Enten veldig lange eller veldig korte setninga. Men Volvo Lastvagnar va bra!

 6. Vilde sier:

  likte aldri boka… likte aldri analyse… lærern likte aldri meg… Dårlig karakter :P

 7. ane sier:

  Jeg elsker Erlend Loe og kommer aldri til å oppdage/anerkjenne eventuelle feil noen måtte mene at han har. Han er best og tøffest og flinkest.

 8. ane sier:

  ari er beersj

 9. Rita sier:

  Enig med Ane!

  Leve Loe:)

 10. maja sier:

  Leve Loe, ja!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »