Hjuliet

Hils på Hjuliet!

hjuliet

Hun er ny i husholdningen, og ble et fullverdig familiemedlem i går, da jeg tok turen ned på XXL for å lete opp en tohjult venn. Jeg har nemlig fått løpeforbud, på grunn av at jeg har vært litt ivrig med treningen i det siste. Jeg har rett og slett overbelastet føttene, og må derfor trene alternativt litt framover. Jeg har siklet på ny sykkel lenge, og løpeforbudet rettferdiggjør på en måte et sykkelkjøp i høst.

Det står «Juliet» på henne, men takket være et navneforslag på Instagram, har hun nå blitt døpt «Hjuliet», et navn som klinger bedre og som passer henne perfekt. Vi var ute på en kort runde sammen i går, og selv om jeg er relativt støl i stjerten i dag, tror jeg det her kan bli et fint bekjentskap.

Ellers så har vi fått en skryteplakat på jobb i dag. P3 fyller 20 år neste uke, og i den anledning pynter vi lokalene med bilder av oss selv:

p320

 

2 kommentarer til “Hjuliet”

  1. Siv sier:

    Kreeeeeativt navn!! Liker! Selv har jeg sykla for mye og har hatt sykkelforbud siden mars…

  2. MK sier:

    Aw cool, samme her i huset. Mannen måtte på XXL og handle sykkel raskt i sommer. Han suser jo rundt i hele byen på 1-2-3 nå! Bruk hjelm ;) Tok du bilde a sushien deres? Hva liker du best å putte i?=)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »