Signy

signy

signy4

Dette er altså Signy som vi har passet på den siste uka. Vi har nemlig meldt oss som krisehjem/fosterhjem for katter hos Foreningen for omplassering av dyr. Det innebærer at vi passer på katter som det for eksempel ikke er plass til på herberget, eller som er for små til å være der, helt til man finner et permanent hjem for dem.

Signy kom forrige søndag, og har rett og slett sjarmert oss i senk. Hun er ekstremt tillitsfull, kosete og litt tøff i trynet. Og så elsker hun å være der vi er, hun er veldig glad i folk. Og når hun kommer og legger seg på fanget og blir strøket litt på, settes malemotoren i gang.

Da hun kom hit, forpliktet vi oss mer eller mindre til å reklamere litt for henne, for uansett hvor godt vi liker å ha henne her, så er det jo tross alt bedre at hun får seg et permanent hjem, der hun kan slå seg til ro og få være ute (og få snille «foreldre»). Så det er egentlig det jeg gjør nå. Har du lyst på, eller kjenner du noen som vil ha et søtt lite nøste hjemme hos seg på permanent basis, så tips dem gjerne om denne lille pelsballen, og/eller del dette med dem. Du kan også lese mer om Signy på FOD sine hjemmesider, her.

Jeg har jo ikke noe lyst til at hun skal dra, men jeg vil jo at hun skal få seg et ordentlig hjem. ; )

signy3
Meget avslappet liten frøken. Dette var første kvelden.

signy2
Det KAN hende at produktiviteten går litt ned hvis du må jobbe mye på laptop hjemmefra.
Det går jo ikke an å motstå disse øynene.

signy1
Og hun er glad i alt med fjær på. Denne fjærpinnen har fått gjennomgå.

 

 
ALT med fjær på er gøy. Dette er en hjemmelaget ball av fjær, avispapir og tape. Low maintenance katt!

Og hvis ting med fjær på ikke funker, så kan man gi henne en brekkbønne. Det fikk hun av meg en kveld hun var nysgjerrig på hva jeg spiste. Hun lekte med den i nesten en halvtime uten å engang ense at jeg la roastbeef i matskålen hennes.

Vil du gi Signy et godt hjem med fine utemuligheter, kan du ta kontakt med FOD her.

En kommentar til “Signy”

  1. MK sier:

    Takk for at du skriver et så fint innlegg! Jeg smelter helt her jeg sitter, for en perfekt kattepus! Må vise henne til sambo. Jeg har så lyst å flytte så vi kan ha katt. Ei jeg kjenner i Oslo var krisehjem for en kattemor med to små i sommer, endte med at hun beholdt alle tre:P Hun har delt masse fine bilder og filmsnutter på face og de har vært morsomme å følge =) Kattehjerte <3 Og så den gode lukta de har når de er små!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »