Hadet, Signy!

Tenkte jeg bare skulle fortelle at Signy har fått seg et permanent hjem nå! Hun flyttet på gård (ja, en ekte gård, ikke «gård» som noen dyr drar til når det røyner på) for en ukes tid siden, og i følge F.O.D. trives hun godt der : ) Skal innrømme at det var kjedelig å få beskjed om at hun skulle flytte, men ingenting er bedre enn at hun nå får et varig hjem!

signy_d

skjerf
Jeg savner jo selvsagt skjerfet mitt.

Det var supertrivelig å ha henne på besøk, så nå har vi sagt fra om at vi gjerne passer på flere kattunger som skulle trenge fosterhjem!

Og bortsett fra at jeg savner det svarte kattedyret, så spiser jeg altfor mye Non-Stop (!) for tida. Herregud, aner dere hvor godt det er!?

2 kommentarer til “Hadet, Signy!”

  1. June sier:

    Hihi, fint skjerf! Non-stop er digg, spiste det på jobb i dag, nomnom.

  2. MK sier:

    Haha fantastisk skjerfe-bilde!! Håper du får en liten pelsdott i hus snart igjen da. Sykt skjønne og sprer masse glede! Var på besøk med ei med kattunge og katt i forrige uke jeg også =D Gjett om jeg kosa meg! Jeg liker best non-stopen med melkesjokolade, sånn nymotens vri;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »