Froyo, mofo!

Iiiih, rekker akkurat å oppdatere før det blir april! Målet mitt (med bloggen) i år er å oppdatere minst en gang i måneden, og nå holdt det på å gå galt :P

b1885fecb90811e382b312ce70f87122_8

Men så kom jeg på at jeg kunne vise fram hva jeg har puttet i trynet i dag, nemlig frozen yoghurt. Trondheim har – o lykke – fått egen bar med massevis av godt strøssel og gode sauser! Vi var i Alicante i fjor høst, og jeg flyttet mer eller mindre inn på froyo-baren der, det var hinsides all fornuft. De hadde ubegrensede mengder av smaker og strø, og det kostet ingenting heller. Her på Cielo i Trondheim må man betale litt mer, men se da! De har FUDGE-STRØ!!!

Jeg klarte selvsagt ikke å begrense meg i dag, så det ble fire smaker på yoghurten og ni forskjellige strø, så alle smakene druknet jo i hverandre, men det var fryktelig godt likevel. Neste gang skal jeg gå for smaker som ligner litt på hverandre, og ikke tømme hele lakrisboksen over til slutt… ;)

15 kommentarer til “Froyo, mofo!”

 1. MK sier:

  Hehe! Jeg hadde planer å stikke innom når de åpna i helga, men får ha det til gode til senere. De åpner jo Yoghurt-heaven på torget snart også da, så da blir det litt forskjellig å velge i. Spent på hvilke smaker yoghurt de har på disse stedene jeg da!

  janne svarer:

  WHAT? Hvorfor har jeg ikke hørt om det før?? Det må jeg sjekke ut, takk for tips!

 2. June sier:

  Nammmm! Hvor i Trondheim er dette?

 3. Magne sier:

  June: Det er Cielo på Solsiden

 4. Grr sier:

  Poster du bare når du har fått søtt i trynet? :P

 5. ZcpkUKFoQJeYbhsg

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »