Nailed it!

Angående forrige innlegg: check!

10724885_1552791184969327_2055911148_n

I går kom julestemningen dettende ned fra himmelen og i dag er det en del minusgrader, så fortsetter det sånn som dette, blir det jo hvit jul på ordentlig! Så kjekt, da kan jeg fortsette på ønskelista mi:

- at jeg klarer å fortsette med treningen. PTen min har «slått opp» med meg (gir seg som PT), og jeg føler meg som en forkommen dådyrkalv i skogen. Han er verdens beste trener, så det at han nå slutter gjør at jeg må klare alt sjæl! Nå har han lært meg massevis, og jeg har jo klart å komme i grisegod form én gang, så jeg må da vel klare det igjen. Men helt alene!? Hjelp!

- at jeg får fortsette å reise litt. Trenger ikke være så mye og så langt, det er bare fint å få se andre steder enn Trondheim. (Note to self: husk å ta sommerferie i 2015.)

- jeg ønsker meg å få passe på en liten pus igjen. Vi har til nå hatt besøk av tre små og én stor, og det var så gøy! Fosterhjem for liten kattunge der, altså.

- at håret mitt vokser fortfortfort!

- mer tålmodighet.

- sjokolade.

- at alle jeg er glad i får ha det bra og være friske. Og fred på jorden.

Dette ble visst en god blanding av nyttårsforsetter og ønskeliste, gitt. Jaja. Herved er alt på listen ønsket! Fint om noen tipser nissen om innlegget.

13 kommentarer til “Nailed it!”

  1. Любовь sier:

    Oyun təcrübəsi 10 Lotto Online-da https://10lottoonline.com/ özgündür. Yeni texnologiyalar və yüksək keyfiyyətli interfeys vasitəsilə üyələr sezgisel ve kolay kullanılan bir platformada oynamaq imkanına sahibdirlər. Bütün bu xüsusiyyətlər 10Lotto Online’ı Azərbaycanın dijital lotereya bazarında lider etməyə yetərlidir.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »