Jaja.

Altså, herregud. Blogge en gang i året var jo ikke planen her, og det er sikkert derfor jeg finner kommentarer som «Hva er galt med deg, liker du ikke Morten Berre, din jævla blondine» liggende i kommentarkøen her også :P Haha! Nei, har ikke så sansen for ham som fotballspiller, gitt. Det må jeg nesten bare innrømme.

Men det kunne jo like gjerne stått «Hva er galt med deg, hvorfor betaler du for domene når du ikke engang gidder å blogge, din jævla blondine».

Jeg kan fortelle at jeg er innom her en tur om dagen, og ser at det er en håndfull andre som er her også. Jeg kan nok ikke love mer hyppige oppdateringer her, for hver gang jeg lover det, går det åt skogen. Men jeg kan jo fortelle at jeg har en annen og mye smalere blogg, nemlig den om treningen min.

Den er nok kun for spesielt interesserte (det er vel denne bloggen også, når jeg tenker meg om), men jeg er uansett flinkere til å skrive der enn her! Håper bare jeg ikke jinxer det. ;)

Treningsbloggen

Det som står her, er egentlig mest en treningsdagbok på nettet. Men er du heldig, kan du for eksempel finne oppskrift på proteinpannekaker som ble skitgode! Det skriver jeg nemlig om også. Innimellom, altså.

Enn så lenge sees vi her!

5 kommentarer til “Jaja.”

  1. Petter sier:

    Denne bloggen her er jo mye smalere enn treningsbloggen! Ca 100 pixler..

    haha, nerdehumor…

    janne svarer:

    Haha! Stemmer ganske bra! ;) <3 nerdehumor!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »