Nytt bloggtips!

Haha, det er jo å skyte seg selv i foten å komme med bloggtips som det eneste jeg gjør her, men når jeg selv er med og driver bloggene, så må det være greit! Denne ukens tips er Persaunet Middagsklubb sin blogg, en klubb jeg er stolt medlem av! Vi er fem stykker på jobb som er med i denne klubben.

Vi møtes hver tirsdag for å lage mat og skravle, det vil si; vi deler på matlagingen og hvert klubbmedlem lager mat til resten hver femte uke. Det betyr at fire av fem tirsdager kan jeg rusle hjem til noen og få hjemmelaget, god mat! Kjempedeal!

Bloggen vår ser sånn ut:

Skjermbilde 2015-11-05 kl. 21.33.12

Den funker også på mobil (hei, responsivt design!), og vi er driftige nok til å spille inn en podcast ved hvert møte også. De finner du her!

Stikk innom dersom du har lyst til å høre på fjaset, eller trenger middagstips!

Persaunet Middagsklubb <– lenke!

2 kommentarer til “Nytt bloggtips!”

  1. MK sier:

    OOh herlig! =D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »