Ønskeliste 2015

Det funket så fint i fjor, så jeg slår til med årets ønskeliste igjen, tre dager før jul!

julogsaann

- jeg vil ha snø i år også. Jeg krever ikke så mye, jeg vil bare ha nok snø til at det ikke er grønne plener å se på julaften. Bildet over er tatt i dag, 21. desember og kunne like gjerne vært tatt i april, før løvet spretter. SNØ! NÅ!

- kuldegrader. Sånn at alpintanlegget i Meråker kan lage snø om det ikke detter ned noe av seg selv. Og da kan jeg kjøre nedoverski eller brett. Og det ønsker jeg meg også, når jeg tenker meg om.

- treningsmotivasjon. Det må presiseres at jeg jobber med saken, men jeg har vært sjuk. Hvilket fører meg til neste punkt:

- at alle jeg er glad i får være friske og ha det bra. Jeg er litt glad i meg selv også, så dette inkluderer altså undertegnede. Men de andre er viktigst.

- en videreføring av første ønske: nok snø til at Storlirennet kan gjennomføres. For da kommer treningsmotivasjonen litt av seg selv.

- at folk begynner å ta litt hensyn til andre. I trafikken, på butikken, på bussen og generelt. Vær snille!

- at jeg fortsetter med å være flink til å lage middag, hver dag.

- jeg ønsker meg også at jeg får besøke et nytt land i 2016.

- og at Donald Trump finner ut at han skal drite i det han holder på med nå, og flytte til Bouvet-øya. Kan godt ta med seg alle de andre tullingene også, de som ikke gjør verden til et bedre sted. Det blir fullt på Bouvet-øya i så fall, men det er jo ikke mitt problem.

Ingen av disse tingene kan kjøpes, bare ønskes. Og de er herved ønsket til den som fikser slikt. Håper han/hun/det leser bloggen min.

God jul!

6 kommentarer til “Ønskeliste 2015”

  1. htSAujyV sier:

    heAxBTQNOWisXD

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »