om siden

Jeg lagde min første hjemmeside i september 2003.

Den første siden min var kjempestygg og veldig lite funksjonell, men det var ganske mange av vennene mine som var innom regelmessig for å lese om studentlivet i Volda.

Siden fikk jeg tildelt enda 2 steder på serverne i Volda, og i tillegg registrerte jeg meg på home.no.

Da jeg kjøpte meg eget domene var det for at folk skulle klare å finne siden, og i tillegg påla jeg meg selv et ansvar for å oppdatere den oftere, siden jeg faktisk betalte penger for det.

Nå er siden blitt til en slags fotodagbok- blogg, hvor jeg skriver mest om meg selv og ting rundt meg. Jeg gikk fra html-koding til å kjøre WordPress i januar 2009, og det var som å flytte til et helt annet land, med sine fordeler og bakdeler.

Da jeg la inn Feedijt [som registrerer besøkere på bakgrunn av hvor de befinner seg i verden], la jeg merke til at jeg har mange lesere fra mange forskjellige steder. På èn helg kan jeg finne både Brumunddal, Bodø, Wien, Hegra, Warsawa, Sortland, Vikersund, Tromsø, Paisley, Lidköping, Helsinki, Kristiansund, Istanbul, Brooklyn og Namsos i feeden min.

Dette er jo kjempegøy, og jeg håper at flere av dere gir et lite vink om at dere er her, og bruker både gjestebok og/eller kommentarfelt flittig. Da blir jeg veldig veldig glad!