janne

Hei!

Jeg er Janne Helen! Jeg synes selv jeg fortsatt er relativt ung, og kommer opprinnelig fra Meråker. Sånn ser jeg ut:

 
Tilnærmet sånn, i hvert fall. Hvis man ser bort fra fargefilteret.

Kortversjonen:

Jeg er som regel snill og grei, bortsett fra hvis jeg ikke får mat innen rimelig tid etter at jeg er ferdig på jobb, for da forvandles jeg til en tasmansk djevel. Av journalistiske høydepunkter vil jeg nevne to artikler jeg har fått mye skryt for; «Full elg bet treåring» og «Fyllemus lever av alkohol«, begge skrevet sommeren 2008 da agurksesongen var på sitt verste.

Langversjonen:

Jeg er utdannet journalist og ble sluppet ut fra journalistfabrikken i mai 2008. Fabrikken het Høgskulen i Volda, og der trivdes jeg veldig godt. Jeg passet også på å få med meg et semester i Göteborg, og kan på papiret håndtere de fleste publiseringsmediene vi har per dags dato.

Ellers liker jeg å pusle med foto og webdesign når jeg har tid til det.

Fram til juni i 2009 jobbet jeg som nyhetsansvarlig på RadioAdressa hos Adresseavisen i Trondheim. Jeg har også vært innom både papir, nett og TV på samme sted.

Etter en runde med finanskrise og småvikariater her og der som frilanser, hadde jeg fast jobb i litt over et år, som programleder for P5s morgenshow i Trondheim, før jeg takket for meg og fortsatte ferden videre tilbake til Adresseavisen, denne gangen i sportsavdelingen.

Etter hvert forlot jeg sportsjournalistlivet til fordel for fast jobb i NRK P3 som DJ. Helt konge, ikke mer å si om det!

Utdanning
4-årig idrettsfag med skiskyting som spesialisering – Meråker videregående skole
Media, IKT og Design
[bachelorgrad i 2006]
– Høgskulen i Volda
Journalistikk
[bachelorgrad i 2008] – Høgskulen i Volda

Jobb

2012: DJ/Programleder i P3Helg, P3Natt og Grisetidlig, NRK P3
2011-2012:
Sportsjournalist i Adresseavisen
2010-2011: Programleder i P5s morgenshow i Trondheim
2008-2009: Vikar på Adresseavisen (Radio, nett, papir og TV)
2006-2009:
Freelance foto og skribent for diverse lokalaviser og privatpersoner
2005:
Ovnsoperatør på Elkem Meraker Smelteverk (ferievikar)
2001-2007:
Ferievikar på Coop Meråker

Ja til: kameraet mitt . konserter . ristebilder . musikk . stilrenhet . killerbon . fotosafari . adobe . sushi . tegne/male . toast . skiskyting . spraymalte sko . sjokade . nyristet brød . selvlagde t-skjorter . kreativitet . frukt og bær- sirup . IFA . hyttetur . is . te i fine glass . selvlagde skjerf . mine vakre venner . grønne epler . farris . telemarkski . nintendoen min . cheddar . honning . little britain  . Snatch . fargerike sokker . kino . trikken .  farger . gadgets .

Musikk er viktig.

Her er mine sist spilte låter, resten finner du på last.fm: