Cornershop

Mitt bidrag til «Hjørnet», inspirert av «When you see it you’ll shit bricks«:

corner

Ikke akkurat mitt beste bilde og min beste idè, men bildet jeg opprinnelig tok ble faktisk ikke lagret da jeg hadde det inne for en runde i Photoshop… Så det ble litt så som så, i og med at jeg begynte med dette da jeg hadde et kvarter igjen. Men leverte i tide i allefall ;)

Neste PhotoChallenge kommer om ikke lenge! Forslag til tema sendes til janne @ jannehelen.net !

4 kommentarer til “Cornershop”

 1. Vilde sier:

  Da var mitt bidrag postet og gitt…

 2. Cremlin sier:

  Hah, jeg så det ikke først. Creapy!! :twisted:

 3. Thomas sier:

  Uææ! Nice ;D

 4. Monika sier:

  Kult bilde!:D
  Jeg skal få ordna i løpet av dagen. HVerdagen ble plutselig litt annerledes etter å ha begynt på jobb igjen, ble ikke så mye fritid:p

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »