Flere Sveitsbilder

Jeg lovte jo bilder fra den fjellturen jeg var på da jeg var i Sveits. Fjellet heter Schwarzhorn og rager 3146 meter over havet. Det tok ca 2,5 timer å spasere (les: klatre) opp til toppen, og på vei ned fikk jeg jammen meg farge også!

Ble solbrent i nakken, og jeg hadde i tillegg solbrent baksiden av leggene, den ene arma, ei stripe rundt ansiktet, samt ørene! Skikkelig fint, og veldig behagelig et par dager etterpå. Nei.

Her er i allefall et knippe bilder:

schwarzhorn7Her var det vanvittig bratt, bare synd det er så vanskelig å fange med kameraet. Jeg har ringet inn noen folk for å prøve å illustrere. Og her så vi ikke engang helt på toppen!

schwarzhorn8I det øvre venstre hjørnet kan man skimte Dischma-dalen. Nedoverbakke hele veien :P

schwarzhorn6På toppen. I midten av bildet kan man såvidt se Davos.

schwarzhorn3Vi gikk opp fra Flüelapass.

schwarzhorn5Utsikt til flere topper over 4000 meter.

schwarzhorn9Eller, egentlig hadde vi utsikt så langt øyet så. Her ser man også flere av bresjøene jeg beskrev i Tiny Planet-innlegget. Veldig fascinerende farger på dem.

schwarzhorn2Vi passerte også en mellomting mellom en bre og en snøfonn.

hohoho

Og slik så leggene mine ut etterpå.

5 kommentarer til “Flere Sveitsbilder”

  1. Solskinnet sier:

    FOR en utsikt gitt. Jeg tror faktisk at jeg hadde gått ned for telling oppå toppen der. Men så hadde jeg vært fantastisk glad for å ha vært der og. Det må jo være fantastisk!!! Og beina dine!!! Uff. Jeg for min del eier ingen stortånegler etter vår tur.

  2. Joël sier:

    Liker fargen paa leggene dine! Nakken er forresten bra igjen… skikkelig brun! Takk for turen i alle fall! Det var kult! :P

  3. janne sier:

    Solskinnet: Ja, det var virkelig verdt turen og det syke skillet ;)

    Joël: Hehe, nakken min er på bedringens vei, men leggene mine er fortsatt ganske røde. Jepp, det var en kul tur, neste må bli en 4000-meterstopp! :D

  4. Johan sier:

    Det var väldigt coola bilder här. Det måste väl ha varit värt att klättra 2,5 timme för att få se den utsikten och kunna ta de bilderna

  5. janne sier:

    Ja, det var jo det, egentlig ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »