Oh the nostalgy! Wiihii!

I mars 2006 (fire år siden altså) kjøpte jeg meg min første egne spillkonsoll: en 8bits Nintendo. Jada, av den gamle sorten, den grå boksen med to knapper og plass for slike spillkassetter som vi hadde «før i tida». Maskinen fikk jeg (ganske) billig, og jeg hadde mye moro med den fram til den begynte å skurre litt omtrent et år etter at jeg kjøpte den.

For et par ukers tid siden satt jeg og tenkte at det hadde jo vært gøy å oppgradere litt, og vurderte å kjøpe en Supernintendo for en billig penge på nettet. Men så fikk jeg nyss i at hvis man kjøpte en Nintendo Wii kunne man også laste ned ALLE DE GAMLE SPILLENE til konsollen! Alle NES og SNES-spillene som var så morsomme kunne jeg faktisk laste ned via nettet og spille på en helt ny spillmaskin! O lykke!

wiwiwiw

Jeg endte faktisk med å bruke litt av sparepengene mine på Wiien, siden jeg ikke klarte å vente på marslønningen :P Og o’boy så gøy som det er! Et lite skår i gleden er det jo at det er noe kluss med konsollen slik at den antakeligvis må inn på service, i og med at den har en tendens til å slette alle filene i Super Mario-spillet. Men læll!

wiiihiiArtig og nostalgisk så det holder!

3 kommentarer til “Oh the nostalgy! Wiihii!”

  1. Miss Jones sier:

    I WANT IT! :D OHHH! :D Jeg har lyst på Supernintendo spillene! :D

    Skal SÅ seriøst ha meg en! Også vil jeg ha Wii Fit, sånn at jeg kan slanke meg hjemme i min eeegen stue! :D

  2. Jeg har også oppdaget disse spillene :D Er kjempekoselig med gamle, gode Mario ;) Wii er en fin oppfinnelse!

  3. Monica sier:

    Vi har også Wii, men bruker den nesten ikke lenger. Har i tillegg xbox 360 og ps3, så har nok å velge i :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »