Gata

Hvis du bor i Trondheim, skal jeg nå sette agendaen din for denne helga. Du skal gå og se «Gata», et teaterstykke som settes opp i bakården på Familien i byen. Jeg var og så det i kveld, og siden Adresseavisen ikke gadd (!) å anmelde det, skal jeg nå gjøre det for deg: gå og se det!

dscn1604

Stykket er opprinnelig fra England og heter «The Road», og er en slags kjøkkenrealisme, som det heter på fint. Alle som bor i gata sliter med sine problemer, og alle kjenner vi til en eller flere av beboerne i dette nabolaget. Masse humor, stilige musikkinnslag og et voldsomt spekter av karakterer, de aller fleste litt drikkfeldige ;)

Gjennomgangstanken i stykket er «Det er et jævlig langt liv», og selv om det høres depressivt ut, er det ikke det når man sitter der og ser det, selv om det får deg til å tenke litt etter. Bakgården på Familien er helt ideel for å sette opp et stykke som handler om en gate i allefall!

gata
Jeg ble så overrasket over de musikalske innslagene, disse folka kan å lage show! «Gata» spilles bare to ganger til; en gang i morgen, fredag, klokken 19, og en gang på lørdag kl 15! Verdt å få med seg! Det eneste jeg er litt skuffa over, er at jeg glemte å ta med meg speilrefleksen. Er du glad i å ta bilder, er det maaaange motiver å fange her!

Jeg burde selvsagt ha lagt meg for noen timer siden, så jeg får bare si tack och hej, og håpe at jeg kommer meg opp i morgen.

Ja, også har jeg begynt å smile igjen! :)

5 kommentarer til “Gata”

  1. mam sier:

    Godt at du smile :D . Å arti me teater, sekkert. Kjentfolk m , sjer æ.

  2. June sier:

    Høres gøy ut! Skulle dratt hvis jeg hadde frihelg (og fant noen å dra sammen med). Jeg har faktisk ikke vært på familien enda! Har hatt lyst til det siden det het storås, men det er aldri noen som vil være med meg dit.. Folk vil vanligvis på crash og sånt. D’oooh.

  3. Så bra da :D
    Bor litt for langt unna jeg da, men synes folk bør benytte seg av muligheten! Dette hørtes spennende ut :)

  4. Henning sier:

    Gata er værdde! Jeg anbefaler alle å ta seg en titt :)

  5. Ane sier:

    Jeg tar med meg Marte og Pål i dag :D
    Takk for anbefaling.
    Og forresten; stakkars June!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »