In the right light, at the right time, everything is extraordinary

rnaheiCanon EOS 50D + Sigma 10-20 mm

Lenge siden jeg har vært ute med vidvinkelen nå, så den fikk bli med ut på en runde i kveld. Dessverre gikk jeg tom både for strøm på batteriet og for plass på minnekortet, så det ble bare noen få bilder. Urutinert :S  Men greit at vi bor så nært E6 da, store muligheter for å få til kule bilder her!

9 kommentarer til “In the right light, at the right time, everything is extraordinary”

  1. christer sier:

    Speilrefleks er gøy ja, prøv å sett lukketiden på 0,5 sek mens du kjører bil å knips når det kommer bil i mot i mørket, heftige mesterverk :D

  2. janne sier:

    Har gjort det, men har ikke bildene her gett :P Tok noen bilder i en tunnel i Sveits i fjor sommer, de ble ganske stilige. Skal se om jeg finner dem!

  3. June sier:

    Oooh, stilig! :D

    Svar: Jeg ogsååå <3

  4. Utrolig bra! Det var så mye fart i bildet, jeg følte nesten at veien levde! Nå kom det mange kommentarer som perler på en snor her fra meg, sånn ett i minuttet :P Men ikke fortvil, jeg leste gjennom innleggene aller først :)
    SV: Og som du vet, jeg eeer heeeeer, hihi :P Krampen tok meg visst :P
    Den heter WordPress Thread Comment, så det er bare å søke på dashboardet, den skal ligge der ;) Pass på at du trykker på nested, når du svarer på kommentarer, ellers blir de lagret som egent innlegg ;) Veldig handy er den ;)

  5. Marit sier:

    du som har tatt bildet? Utrolig kult :D

  6. Milla sier:

    åh fint. like at lysstolpane ser ut som stjerner.

  7. Maiken sier:

    Fint, likte fargene i bildet!:)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »