Please

Jada, jeg skal snart dra meg opp av denne bloggdvalen. Jeg har masse småting å fortelle, men i dag blir det kun en musikkanbefaling for dere som skal sitte hjemme og kose dere med te og drømme dere vekk fra høstregnet.

Lamb – Please (fra 2003)

Ellers kan dere også høre Silje Nes – Hello Luminance. Denne har jeg foreløpig bare funnet på Spotify, her. Ellers kan du høre mer på MySpace. Nå skal jeg pakke stæsjet mitt ut i bilen og kjøre hjem til Meråker, for vi skal på dansekurs. :) God helg!

2 kommentarer til “Please”

  1. Solskinnet sier:

    Dansekurs…så spennende. Var det tango dere gikk på? Høres artig ut. Da vi var i Paris for noen år siden var vi å så på de som danset tango på ei kai nede ved kanalen. Det skal vist være veldig stort å danse tango på denne kaia. Vi var å så på en dag da vi var der, og det var utrolig flott å se på.

    janne svarer:

    Nei, var nok ikke tango dessverre, men det kunne jeg tenkt meg å lære! :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »