Kombinertgutta

Jeg var jo og snakka med kombinertgutta i forrige uke, før de dro til Chaux-Neuve for å gå verdenscup. Det var en heller kald affære (ti minusgrader og sur vind),  men jeg fikk tatt en del morsomme bilder og snakka litt med dem. Ekstra morsomt er det jo at Magnus Moan grusa alle på ti-kilometeren i går. Tenkte jeg bare skulle dele noen bilder med leserne som interesserer seg for sånt:

kombinertgutta
Så gjør vi så når vi strekker ryggen før vi skal hoppe 90 meter.kombinertgutta2
Dette er sannsynligvis det norske laget på VM-stafetten i kombinert – og det er heltrøndersk. F.v.: Magnus Moan, Petter Tande, Jan Schmid og Espen Rian.

Jeg har flere bilder fra bakken, men jeg vet ikke hva som skal i avisen først, så jeg får vente med resten til senere en gang.  Ellers har jeg min siste dag på sporten i dag. Det er litt trist, men fra i morgen av er jeg tilbake på radioen for en stund. Det blir bra! :)

I går var jeg forøvrig ute med Anna, Veronica og Vilde. Vi er fryktelig dårlig på å treffes, til tross for at alle bor i samme by, men i går klarte vi å få til en get-together. Bilder fra gårsdagen kommer også.

Og en ting til: det er februar! :D Det er så herlig å tenke på at neste gang vi snur kalenderbladet er det mars og snart vår! Jeg er så himla lei av å skrape is av bilruta om morgenen. Dessuten er februar kort, og det er bra, for jeg savner han her, som jeg ikke treffer før 4. mars.

9 kommentarer til “Kombinertgutta”

  1. Marius Troy sier:

    Takk takk! Ser du har gjort en liten oppussing selv! Liker godt det clean’e designet, litt mer rom enn din forrige side. :)

    Funker wordpress greit for deg?

  2. janne sier:

    Takker :) Ble plutselig mye enklere å holde bloggen igang med WordPress, selv om jeg satt en stund for å oversette og få alt sånn jeg ville ha det. Så; ja, det funker veldig greit! :)

  3. Joël sier:

    D e utrolig bra at d e februar nu! :-)

  4. janne sier:

    Kunne ikke vært mer enig! :oops:

  5. Monika sier:

    Men om du bare starter bilen ti minutter før du drar så blir den så god og varm, ikke minst slipper du å skrape is!:D

  6. janne sier:

    Brekket mitt virker ikke, så det er bittelitt skummelt :P

  7. Monika sier:

    Hm, ja det kan være litt risikabelt. Da har jeg ingen god løsning. Bortsett fra å legge på sånn greie på frontruta.

  8. janne sier:

    …det er jo kanskje den enkleste og smarteste løsningen, når jeg tenker meg om… :P

  9. Blondhild sier:

    Fatter ikke at dem tør hoppe på ski. Fatter heller ikke at det går bra, at de står på beina når de lander, sier jeg med uhorvelig høydeskrekk.
    Ja februar er kort, heldigvis. Kort er den jo i seg selv, men også kort fordi dagene blir lysere. Jeg blir vel å bruke både februar, mars, april og vel så det til båtpussing. Hehe

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »