The sixth in the sixth

Jeg er jo så glad i sånne bloggutfordringer, av typen memes, hvor du skal sette på musikk og svare på spørsmål med sanger, slå opp på side 26 i den nærmeste boka du finner og skriv setningen i bloggen, og så videre. Problemet er bare at ingen utfordrer eller tagger meg! Derfor bestemte jeg for å benytte sjansen da jeg leste hos Bluviews, som utfordrer alle som føler seg kallet til å ta utfordringen.

Challenge: åpne bildemappen din på PC’en [eller Macen, hvis det er det du har]. Åpne den sjette folderen og velg det sjette bildet. Skriv litt om bildet. Post det på bloggen din.

oslos
Dette bildet ble tatt i fjor sommer på Oslo S. Jeg var og besøkte Ann Karin før jeg reiste videre til Sveits. Husker ikke helt foranledningen til bildet, men jeg har tre-fire andre lignende bilder i mappen, så det ser ut til at jeg har latt meg fascinere av rulletrappene. Jeg likte i allefall fargene, om ikke komposisjonen og motivet var det mest spennende.

Se så!

Man skal selvsagt tagge/utfordre seks andre. Here goes:

Rita, Viidar, Thomas, Antaresa, Ithil og Ane …og ellers alle andre som vil! :)

Kos dere. Jeg skal legge meg nå. Våkna med halsvondt i dag, og formen har stupt siden klokken 22 i kveld. Lover bra.

6 kommentarer til “The sixth in the sixth”

 1. th00mas sier:

  fancy farger ja! :)

 2. [...] da jeg oppdaget en lignende på forskjellige blogger som i tillegg dreide seg om foto, blant annet hos Janne, valgte jeg å hive meg [...]

 3. [...] og irritasjon 4.2.2009 i kategorien Hverdagsliv, fotoblog Janne har tagget meg, gitt! Challenge: åpne bildemappen din på PC’en [eller Macen, hvis det er det du [...]

 4. tagged.. « sier:

  [...] Jeg har blitt tagget av Janne Helen:) [...]

 5. Ivar sier:

  Det var da morsomt det at du tok utfordringen, kult rulletrapp bilde var det og… må være noe norsk det å ta bilde av rulletrapper, flere andre som gjør det og :)

 6. janoscar sier:

  Wuhu, jeg hår sånn gravataropplegg. Kanskje?