At a glance

Denne uka eskalerte noe voldsomt etter tirsdag, sånn arbeidsmessig sett. Jeg har knapt sittet stille siden onsdag, siden arbeidsdagen i går ble på hele 17 timer og vel så det. Så enten er det for lite jobb, eller så er det for mye ;) Jeg klager virkelig ikke på at jeg har noe å gjøre altså, dette ble jo en flying start for meg som har hatt «ferie» i to og en halv måned :P

Nå sitter jeg og venter på en mail, slik at denne arbeidsdagen også kan få en slutt. Ventetiden korter jeg med å blogge litt, og vise hva jeg gjorde i går. Jeg og kollega Bjørn fra Stjørdalens Blad var ute på photoshoot på Trondheim Lufthavn Værnes, for å lage et mote- og trendbilag som skal være med avisen på torsdag. Veldig gøy å jobbe med modeller, og særlig på en spesiell setting som dette!

pshoo3
Det var et evinnelig styr med adgangskort og hvor vi fikk gå og ikke gå – for ikke å snakke om hvor vi fikk lov til å ta bilder og ikke.

pshoo2

pshoo
Vi var oppe på taket på det nye flyplasshotellet på Værnes med en av modellene.
Hun hadde på ullgenser og syntes hele photoshooten ble litt svett, men var fantastisk tålmodig.

pshoo4

pshoo5

haarogsaann
Også noen egobilder fordi jeg kjedet meg litt. Se så flink jeg er – jeg har lært meg å flette luggen uten at den ser helt trøstesløs ut.

300
Også har jeg sminket meg litt. I Photoshop, that is.

Flere bilder fra fotosessionen kan jeg legge ut når bildene har kommet på trykk. Og i morgen skal jeg faktisk til flyplassen igjen, men denne gangen for å reise litt. Vi skal nemlig i konfirmasjon til dette lille trollet her:

annhelen
Her sitter hun og skjærer tenner som besatt, og holdt på å få mora si til å gå på veggen.

Hun er ikke fullt så liten nå lenger. Ann Helen konfirmerer seg på søndag, og som tante og gudmor må jeg selvsagt stille med tale og formaninger og klisjeer om «de voksnes rekker». Eller hur?

13 kommentarer til “At a glance”

  1. Susanne sier:

    Så utrolig spennende :D :D
    Du er utrolig pen!

  2. Eva K,Olsen sier:

    Helt enig:-)) :)

  3. Rita sier:

    Så arti at du fotografere modella å greier :) D flæske sæ te no, ska sjå du har fast arbei før du ane :D

    FINE egobilda å ;)

  4. Rita sier:

    Ja, åsså e æ imponert over flætta! Kåstele at æ ALLJER ska klar å få me ailt i ein kommentar :lol:

  5. Knirk sier:

    Nå skal jeg si noe jeg ikke pleier å si i blogger, for jeg blogger nemlig om litteratur. Men uansett; du er jamen pen! Rett og slett.
    Så det var dagens kompliment. Og i går var jeg på fest, og mens jeg kjørte til festen (på sykkel) så tenkte jeg på om jeg kunne lage en sånn flette av panneluggen. Er det bare å flette i vei? Hvor fester du den? Tja…..det var det jeg tenkte i går på vei til fest.
    Nå er det sol, og det liker jeg. Ha det fint.

  6. kajsa sier:

    Vacker du är!

  7. Så flink du er til å ta bilder!
    Er skikkelig imponert!
    Regner med du har laget siden selv også? ;)

  8. janne sier:

    Susanne, Eva, Rita, Knirk og Kajsa: Oi, jeg tror jeg aldri har fått SÅ mange komplimenter på en og samme gang før! Tusen takk, men nå må dere huske at det nederste bildet har fått en kraftig (!) omgang i PhotoShop ;) Jeg har dessverre ikke så fantastisk grønnfarge på øynene, og heller ikke slike reklameøyenvipper i virkeligheten :P Men artig at dere liker bildene uansett ;)

    Knirk: Det er bare å flette i vei! Jeg pleier å lage en sånn omvendt kinaflette, at man legger «hårpølsene» (eller hva man skal kalle det) over hverandre i stedet for under. Jeg fester fletten bare med en sånn hårklemme baki håret, litt under :)

    Janne-Kristin: Tusen takk! :) Jeg har laget siden selv ja, med god hjelp fra WordPress. Jeg har brukt det originale Kubrick-themet, og siden har jeg fikset og trikset litt i CSS’en og satt inn og tatt vekk bilder og elementer her og der. :)

  9. Rita sier:

    Sånne teng vilj æ ha photoshopkurs om! Fixing på vippa, auga, utjævning av hud å sånt :D

  10. Ane sier:

    Jeg hadde også tenkt å si at du var pen, men så hadde alle sagt det før meg.

  11. janne sier:

    Haha :) Takk likevel!

  12. UnoMarte sier:

    Hei JannePanne. Gidder ikke kommentere at du er helt nydelig, eller at fletta er perfekt. Lurer på hvordan du har det, jeg ;)
    En is og en til fra meg. Suss. 8O

  13. janne sier:

    Naaw! :) Jeg har det bare bra, jeg! Skulle vært flere å spilt Uno og spist is med, da :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »