Sleeps with the fishes

Roadkill (eller overkjørte dyr) langs veien er ikke noe uvanlig syn her i trøndelagstraktene. Her er det mer type roadkill som skiller seg ut fra resten av landet:

p121109_093402

Senest for en halvtime siden så jeg en måse (måke?) som var most til det ugjenkjennelige nede i sentrum, men det å finne en fisk oppe i disse høyder er vel noe mer usannsynlig enn å finne måsemos. Vel er Trondheim en slags kystby, og mye av landet har jo ligget under vann for noen år tilbake, men dette var kanskje litt i overkant…?

Teorier, noen?

14 kommentarer til “Sleeps with the fishes”

 1. Susanne sier:

  Storm o.l. som tar med seg fisk fra havet opp i himmelen, og så daler de ned på de mest random plassen. Har jo foregått all mulig dyreregn på de mest rare steder, og det skyldes som regel en orkan som har høstet inn havets frukter. Var 1m unna å få en søt fisk i hodet da jeg skulle til skolen en gang. LOL

 2. Rita sier:

  Æ trur i hvert fall at CSI villa konkludert me at offeret allerede var dødt da det ankom åstedet ;)

 3. ane sier:

  det var sikkert noen som gikk tur med fisken sin i bånd, også røk båndet…

 4. Lone sier:

  :lol: Den va spesiell… Haha

 5. Johan sier:

  Det är ingen fisk, det är en alien som ser ut som en fisk! Close encounter in Trondheim! Run!!!

 6. Monika sier:

  Haha, komisk!:D

 7. Mads sier:

  «Måker, jeg hater måker». Enkelt og greit var det en forbitret Odd Børretzen som omsider fikk utløp for sitt mangeårig måkehat. At fisken som allerede lå død i nebbet på denne sjørotta fikk en begravelse lite verdig ble nok kun ansett som collateral damage for Børretzens del. Måker, ta eder i akt!

 8. Kjersti sier:

  Jeg elsker ordet «måsemos!»

 9. Lina sier:

  Dette er tydeligvis en gråspettet måsegåsefisk. Ofte funnet inntørket på land… Lokkes på land av utlagte chipsposer fra McDonalds.. Passer derfor godt i retten baccalao som inneholder både fisk og potet! Arten er veldig utsatt for gjellemark, så man bør holde seg på MINST to meters avstand, da gjellemarken plutselig kan komme flaksende ut av måsegåsefisken under de siste krampetrekninger før døden inntreffer…

 10. janne sier:

  Hahaha, mange bra teorier her folkens :D

 11. Guro (: sier:

  De svømte dit? (: haha..

  Sv: Takk, takk! (: Jaa, ikke sant..?

 12. Håkon sier:

  hahahaha… måsemos! så bra ord!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »