Smudi

Jeg har lært å lage smoothies.

blender

smuuudi

Det vil si; jeg har kun laget én smoothie enn så lenge, men den ble veldig god til tross for at jeg egentlig ikke har peiling på hvordan man gjør det. Dessuten er jeg bittelitt redd for blenderen også, den bråker mye og har skarpe kniver.

Tenkte egentlig å kjøpe en blender for gavekortene jeg fikk til jul, men så mente mamma at jeg kunne ha blenderen deres på hjemlån litt i stedet. Den er rød [ 8-O ] og funker veldig bra. Gårsdagens smoothie besto av noen frosne jordbær, litt vaniljeyoghurt og appelsinjuice. Veldig friskt og godt!

Det som er litt teit er at blenderen må stå på gulvet, fordi jeg ikke har en eneste stikkontakt i nærheten av kjøkkenbenken min. Hjelpes. Dessuten har jeg begynt å trene litt etter sommerens fadeser, så nå er jeg snart så sunn at det gjør vondt.

9 kommentarer til “Smudi”

  1. Viidar sier:

    Trene er braaaah! yeah! BB 2010! Eller var det SK 2010?

  2. Susanne sier:

    Før jeg var i USA hatet jeg Smoothie. Nå elsker jeg det <3 Har desverre ikke blender eller noe sånt da ;s

  3. blondhild sier:

    Høres godt ut, og sunt skal det vist også være. Har kun smakt disse Smoothiene man får fra maskiner og de er litt for søte etter min smak. Men lager man selv, kan man jo selv velge hva man vil ha i.
    Trening ja. Tror det er flere som bør legge seg i selen etter vinterens dvale. Var på tur opp på et lite fjell med en skoleklasse jeg underviste her om dagen. Trodde faktisk jeg skulle få slag….seriøst altså. Siden jeg VET at jeg hverken fikk slag eller andre sykdommer på grunn av litt mosjon, betyr det at jeg er i elendig for, for tiden. Så her skal det blir trening ja.

  4. Linn sier:

    Den så utrolig god ut!

  5. Tonje H sier:

    Jeg er på jakt etter en ny blender som faktisk takler å knuse is. hehe… Forige helg begynte det nemlig å lukte litt merkelig og brent plast da jeg skulle lage frozen yoghurt. Har du noen tips til gode blendere?

  6. Tidskontroll sier:

    Nam. Dette så godt ut.. Fikk med smoothie-maskin (eller hva det nå heter) til jul! Mye godt man kan lage *S*

  7. janne sier:

    Viidar: Hva er SK? :P

    Susanne: De koster ikke all verden! :)

    Blondhild: Hehe, da er vi i samme båt, gitt.

    Linn: Var ikke så verst! :)

    Tonje H: Sjekk ekspert, jeg fant en med skikkelige kniver til ca 300 kr der!

    Tidskontroll: Da er det bare å sette igang og smoothe! Fantastisk lettvint og GODT!

    Neha: Yep! :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »