Eggoistisk bloggpost

I og med at jeg er en habil eggspiser og spiser egg i alle slags former og farger (eggerøre, speilegg, eggs in a basket, eggs benedict og ikke minst kokte egg), er jeg veldig glad for at påsken byr både på vanlige og fylte versjoner av disse ovale sakene :)

Her går det oftest i kokte egg, og alle vet jo hvor vanskelig det kan være å få eggene helt perfekte, akkurat slik man vil ha dem. Derfor tenkte jeg å dele den morsomme timeren Egg Watchers med dere!

eggwatcher

Her legger man inn størrelse på egget, om det kommer rett fra kjøleskapet og så videre, og så regner Egg Watchers ut hvor lenge det skal koke. I tillegg får du litt YouTube-underholdning mens du venter på at egget blir klart!

Vil du derimot gjøre eggkokingen til en vitenskap, kan du bruke VGs eggkalkulator:

eggvitenskap

Er du like glad i egg som meg, sjekk ut disse 12 eggerettene ;)

PS: Hva vil gutter ha i påskeeggene sine? Tenkte å lage en liten påskegave til Joël, men han vet jo ikke selv hva han vil ha, så nå spør jeg alle andre istedet :P

PS 2: Ja, jeg vet at FF-themet mitt er støgt, men iFox Graphite for FF 3.6.2 har ikke kommet ennå. Grmpf.

4 kommentarer til “Eggoistisk bloggpost”

 1. Miss Jones sier:

  Ikke dumt den der! :D

 2. Higi sier:

  Sv: Jeg tror jeg elsker deg.
  Det er så alt for få som setter fokus på å skrive og snakke riktig.

 3. Higi sier:

  P.S: Jeg er ikke like begeistrer for egg som deg, men i påskeegget jeg ga til min kjære la jeg følgende: pezz, lovehearts, kaffe, påskemarsipan, to sånne egg fra lilla kartong og de nye plommen i egget (liten gul pose).
  Hva med å putte øl, snus, røyk ol. i egget om fyren har sansen for sånt?

 4. janne sier:

  Yay, takk for tips! :D Får vel putte noe skismøring i egget hans da. Og kanskje noe kaffegreier ja!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »