Årsoppsummering 2013

Her kommer min oppsummering av året som gikk, først i bilder, så i tekst!

Kollasjer3

Det er vel ikke noe vits i å la bildene tale for seg, her trengs det vel litt forklaring også. Men i bunn og grunn har 2013 bydd på: min første TV-produksjon («Norges tøffeste» for NRK), vi har hatt to fosterkatter hjemme og jeg har i tillegg klappet og tatt bilder av en hel haug andre katter, jeg var i Östersund og hilste på Kristina og Jimmy, 17. mai-toget så jeg fra en vinduskarm i Nordre (knallutsikt!), vi har flyttet inn i nytt hus, plukket sjøstjerner, spist VELDIG mye god mat, jeg har så smått lært å lage kul mat sjæl, kjøpt meg sykkel, jobbet mye, kjøpt iPad, fylt 30 år, løpt mitt første halvmaraton, jobbet masse og hatt eget sommerprogram, vært i Bergen, vært i Alicante, vært masse i Oslo, feiret P3s 20-årsdag, farget håret lilla, drukket øl og solt meg på egen veranda, hengt masse i Bymarka, gått opp Stoltzekleiven i Bergen, måket snø, skrapt is, laget mine første vafler og sett en drøss med flotte solnedganger. Og sikkert enda mye mer som jeg ikke husker nå!

Et av målene jeg hadde i fjor var å dra til New York. Det ble det ikke noe av, men i 2014 klarer jeg det. Turen er bestilt, og i år feirer jeg bursdagen min i the Big Apple! Gleder meg!

 

2 kommentarer til “Årsoppsummering 2013”

  1. MK sier:

    Wow for en rekke med fine ting! Hehe hva er kul mat da?=)

    janne svarer:

    Alt som ikke er «vanlig» ;) Jeg synes jo selvlaget mat er kult, så for min del har det blitt hjemmelaget foccacia, hjemmelaget gulrotsuppe og indrefilet av dåhjort, samt hjemmelaget sjokolademousse som har vært kult mat i det siste :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »