You can’t have a light without a dark to stick it in

Jeg skal ta noen bilder i Trondheim denne helga, og i den anledning har jeg lånt med meg noe lysutstyr fra Broderen. Jeg kunne selvfølgelig ikke motstå fristelsen, og tok noen egobilder i går. Dang, jeg skal også kjøpe meg masse lys-stæsj (og nytt objektiv… og nytt kamera…) når jeg får meg jobb igjen! Lyset blir jo grisefint!

whiteforblog

white23forblogBakgrunnen har jeg selvsagt redigert bort, men selve lyset er som det var,
og er helt klart bedre enn all verdens direkte blitz!


Også lekte jeg meg litt med speil i går… Tror det går an å få til mye kult med det også etterhvert!

dwd


…og aaaalle bildene jeg tar av meg selv blir jo selvsagt like fine. Jeg smiler jo så søtt på alle sammen. Nesten.

faces

Finn deg en favorittgrimase! :D Min er helt klart den i midten. Og nei; jeg er ikke naken. Antrekket kan sees på bildet nede til høyre. Det er et pledd.


Ellers ble jeg nødt til å bruke 500 kroner jeg virkelig ikke hadde i dag, da bilnøkkelen min ikke ville ut av låsen på bakluka. Vi var i full ferd med å forflytte Vilde fra Dronningens gate til Solsiden da nøkkelen min ble tverr og satte seg mer og mer fast jo mer jeg prøvde.

Ingenting fungerte, og tilslutt måtte jeg ringe NAF som skulle ha en halv tusenlapp for å røske ut hele låsen og etterlate seg et stort HULL i bakluka mi. BLÆ! 8-)

Men jeg fikk tilbake nøkkelen min da, og kom meg hjem. Det var jo litt fint.

6 kommentarer til “You can’t have a light without a dark to stick it in”

 1. Solskinnet sier:

  Dette var noen kjempefine bilder. Det er utrolig hva lys- stasj kan gjøre. Synes bildene var kjempefine. Jeg er jo fan av sorthvit bilder og synes det øverste var finest. Du skal nå bare skrive kamerainnstillinger og slikt. :O)
  Nei, nå skal jeg male….og drikke mer rødvin. Kniiis!

 2. janne sier:

  Takk :) Jeg skal prøve å huske å plotte inn Exif-data neste gang!

 3. Liv sier:

  WOW! Kunne du tenkte deg å være modell? :D

 4. janne sier:

  Ja, hvis jeg får bruke gummitrynet mitt så! ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »