Laughter is a tranquilizer with no side effects

Hvis du vil le litt:

Fra xkcd!

Og mens vi er inne på morsomme saker: de fleste har vel fått med seg froskemennene fra Bergen som jager Googlebilen mens den er i ferd med å ta gatebilder i Bergen. Det morsomme er å se bilder fra hele veien, for man ser jo på lang vei at de sitter i hver sin campingstol i full mundur og venter :D For dem som ennå ikke har sett det, her er de:

froskemenn

Det skjer en del i Rugdeveien 39 med andre ord. Klikk deg inn her for å se sekvensen!

6 kommentarer til “Laughter is a tranquilizer with no side effects”

 1. Susanne sier:

  Skjønte verken tegneserien eller google-tingen.!.! Dårlig humor idag yes indeed.

 2. janne sier:

  Nei, man må vel ha sett filmen(e) og være nerd for å ta xkcd’en. Yes, jeg er nerdejente. Men froskemennene er vel artige i seg selv? Hvis du kikker på linken, så ser du at de har sittet og ventet på googlebilen i to solstoler, for så å jage den.

  Men then again, det kan jo være meg som er overtrøtt, jeg er jo som regel oppe før fuglene fiser :P

 3. Anonym sier:

  Haha, fyfaen, bergensararar er gale! :D :D GENIALT påfunn!!

 4. Linn J sier:

  Jeg fikk det selvsagt med meg :P Jeg er der og! :P Altså ikke der, men jeg fant meg selv og mormoren min der, ganske vitti! :D

 5. janne sier:

  Haha, kult! Gleder meg til de kommer hit, må jo nesten prøve å finne på noe sprell :)

 6. Gudrun Jona sier:

  Synes de der froskemennene var helt genialt morsomme. Jeg er bare litt glad jeg ikke ble fanget opp av google selv :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »