T9 til besvær. Badonkadonk?

Ei venninne av meg tipset meg om en hysterisk morsom side i går: Damn you autocorrect, hvor folk sender inn screenshots av telefonen sin når telefonordboka har vært slem. Her er det lesestoff for mange timer, mye pinlig og mye fantastisk!

I love you my bacteria! :D Les mer her!

21 kommentarer til “T9 til besvær. Badonkadonk?”

 1. Mona sier:

  Festlige greier! hehe…

  janne svarer:

  Folk på jobb ble leie av at jeg satt og lo høyt ;)

 2. [...] This post was mentioned on Twitter by Joakim Radiomann and Ken-Tore, Stine Lundgjerdingen. Stine Lundgjerdingen said: RT @radiomann1: …og dagens latterkrampe ble gitt til meg av @jannehelen og hennes utplukk fra Damn you autocorrect: http://bit.ly/gRPy4Z [...]

 3. HAHAHA, hysteriskt roligt!! :-D

  janne svarer:

  I know! :P

 4. Anna GL sier:

  Haha! Fantastisk! :D
  Du vet hvor du finner meg resten av dagen! :lol:

  janne svarer:

  :D

 5. Miss Jones sier:

  iPhone er sånn ja! :P Haha.

  janne svarer:

  Alle de som har iPhone på jobb sier det samme :P Hahaha!

 6. June sier:

  Hahahahahaha! Gååår det ann! :P

  janne svarer:

  Jeg lover det, dette er et skattkammer! :D

 7. HAHAHA! Takk for dagens beste latter! :D

  janne svarer:

  Off, jeg bladde gjennom ALLE sidene på jobb i dag, er rett og slett sliten etter å ha ledd så mye :D

 8. Tack söta, vad gullig kommentar du lämnade efter dig i mitt bröllopsinlägg. Det var verkligen den mest perfekta bröllopsdag som jag någonsin kunnat önskat mig. Så lycklig över att allt vart så bra o spontant o jag är riktigt nöjd med brudbuketten med samt att jag lyckades ta bröllopsbilderna själv… :-)

  Många kramar o önskar dig den finaste torsdag!

 9. June sier:

  Da du sa at julelysene på treet i Trondheim bare rakk halvveis ned, så trodde jeg det var en overdrivelse. Men det var det jo ikke :P Haha! :D

  janne svarer:

  Haha, I know! De bomma litt med lengden på lyslenkene for å si det pent :P

 10. June sier:

  Bittelitt! :P

  Svar: Hahahahaha, gleder meg til å ta det bildet :D

 11. SV: :) Jeg vet.. Digger henne…

 12. Linn Kleppa sier:

  Hahaha. :D Morsom lesning. :)

  Sv. Takker for kommentar på bloggen min. ;)

 13. LOL! Litt av noen ord den har funnet på da. Var ikke sånn veldig likt utgangspunktet :P T9 på iPhone? Dette må jeg undersøke ;)

  janne svarer:

  Jeg har heldigvis HTC, der er ikke ordlista like teit :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »