Illustrate me

Jeg har nå på eget initiativ begynt å knote med Adobe Illustrator igjen, etter å ha sett flere eksempler på at det faktisk går an å få til kule tegninger hvis man bare orker å prøve.

Sist gang jeg åpnet programmet var for omtrent fire år siden, og jeg lærte ikke spesielt mye. Jeg har notert ned fire setninger fra en én time lange undervisningen, og det er ganske tydelig at jeg ikke likte verktøyet som heter «pen tool» (masse banneord bak notatene om dette verktøyet).

Nå har jeg satt meg ned og virkelig prøvd å få til noe fornuftig, jeg har til og med lest tutorials på nettet (!), og dette var det jeg fikk til den aller første gangen jeg prøvde å lage noe vettugt i Illustrator:

firstface-copy-copy

Hvis man legger til godviljen så ser man jo at det skal forestille bildet til høyre…? Eller?

Jeg kan ingenting om skyggelegging og hår og øyenvipper ennå, så det får komme så småningom (hvis jeg orker å fortsette da). Men alt i alt var jo ikke dette så halvgærent i og med at jeg er ganske så blodfersk innen dette. Synes jeg da. Og da går det jo an å fortsette en stund.

Nå skal jeg sette meg ned med øvinger og flere tutorials og se om jeg kan få til skygger sånn at trynene ikke blir så flate. Dette er jo nesten som å gå tilbake til skolebenken, haha :)

Og apropos skole; Joël hadde sin siste eksamen på grunnfag i dag og fikk toppkarakter! :D Grattis! :mrgreen:

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »