2009 i bilder

Det er jo så populært med slike årsoppsummeringer på bloggene, men jeg orker ikke å slenge sammen masse tekst for å fortelle om året 2009. Så her får dere året mitt i bilder:

aretibilder

2009 var året hvor jeg fant ut at jeg klarer alt, hvis jeg bare virkelig vil.
I 2009 gjennomførte jeg for eksempel mitt første maraton på ski, og min første skiskytterkonkurranse på sju år, og det er det faktisk lov å være stolt av! :)

Andre ting som gjorde 2009 til et bra år:

Jeg lærte meg å bake eplekake og småkaker, jeg dro for første gang til et annet kontinent, kjøpte meg nytt kamera, og fikk et Holgakamera av bror min, jeg gjorde min første skikkelige bryllupsfotografering, lærte meg å bruke Adobe Illustrator, sluttet i én jobb og begynte i tre andre, red på en kamel for første gang, klipte meg kort (og angret litt), tok min første fisk i familiens isfiskekonkurranse, feiret 17. mai i Oslo, danset med pirater på en skute i middelhavet, spiste sushi for første gang, kom med et budskap til verden, beseiret et fjell på 3150 meter, var sportssjournalist, tv-journalist, nettjournalist og radiodame, sov mer på hotell enn jeg har gjort tilsammen i alle mine tidligere leveår, oppholdt meg i Sveits store deler av sommeren, lærte meg å fotografere i studio, lærte meg å sette (litt for god) pris på hvitløk, ble flinkere til å gå på kino, kjøpte meg altfor mange par sko, leste mer bøker enn noen gang, konfirmerte «bort» tante- og gudbarnet mitt, lærte meg å leve på NAV-penger, og jeg lærte meg å virkelig sette pris på det å ha fast inntekt og fast jobb og betydningen av det å ha en fantastisk familie rundt meg.

Kort sagt – jeg har lært og gjort så mye, og håper jeg får et like fantastisk 2010!

Kommer sterkt tilbake med et «se hva jeg fikk i julegave»-innlegg og «dette skjedde den første radiouka»-innlegg. Jeg har blant annet fått dunjakke og brannskade.

Stay tuned! :P

6 kommentarer til “2009 i bilder”

 1. Johan sier:

  Norges bästa fotograf verkar har haft ett bra år :)

 2. Anonym sier:

  du får nok ett bra 2010 Janne, du är så optimistisk, positiv och tacksam så då kan bara allt bli bra. God fortsättning på dej. :)

 3. Det var en kjempefin oppsummering! Annerledes, jeg liker det ;)

 4. Linn sier:

  Stillig! Hvordan laget du dem collagen?

 5. Alena sier:

  ser ut som du har hatt et fint år, håper at det nye kommer til å bli like bra eller bedre (:
  Utrolig fine bilder!

 6. janne sier:

  Haha, takk alle sammen! :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »