Hilsen fra sykestua

Hej hej bloggeeeeen! (Leses med nasal stemme og stockholmsdialekt)

Som vanlig når det skjer store ting i livet mitt (som for eksempel hvis jeg bytter jobb), blir jeg sjuk. Intet unntak denne gangen heller, dessverre. Jeg har nettopp kommet hjem etter en lang og våt dag på ski-NM i Steinkjer, og jeg var langt fra den eneste som var i litt hanglete form i Adressa-troppen. Men det var veldig gøy, høyt tempo og mye action! :)

Jeg har ikke rukket å svare på de fine kommentarene jeg har fått, ei heller har jeg fått til noe særlig med oppdatering. I tillegg har jeg jobbehelg, så jeg må helt enkelt bare ta igjen bloggen når jeg får tid. Nå er jo NM straks over, så til uka burde jeg få til noe nytt her ;)

Men NOE har jeg da klart i løpet av de siste dagene! Jeg har funnet navn til Epla-butikken, og har allerede opprettet den. Så nå skal jeg bare lage litt muffins og andre søte småting, så er det klart for grand opening! :) Navnet fikk jeg foreslått fra en leser, som selvfølgelig får en muffin i posten som takk for hjelpen. :)

Avslører navn og vinner til uka! :D God helg alle sammen!

20 kommentarer til “Hilsen fra sykestua”

 1. KAYSO sier:

  Jeg deler samme skjebne som deg om dagen, huff! typper repsils med honning og sitron jeg også :( ( god bedring! spennende med eplabutikk forresten, lykke til :=

  janne svarer:

  Blærk! Håper du har blitt bedre nå!

 2. Miss Jones sier:

  Spennende! :D

  Jeg blir også dårlig når det skjer store ting, som når jeg gleder meg til noe. Ble veldig syk når jeg skulle til New York i fjor sommer. Og jeg var alltid syk før jul når jeg var liten :P Merkelig det der :P

  janne svarer:

  Åh, jeg pleier ikke å bli syk når det skjer ting jeg har gledet meg til, heldigvis :)

 3. God bedring til deg også! Blir spennende med eplabutikken din altså, gleder meg til å se! :)

  janne svarer:

  Takk takk! Ja, blir spennende når jeg bare klarer å få ut fingeren og få åpnet :P

 4. Helene sier:

  usj. du får ha masse god bedring da! :) blir spennende med eplabutikken!

  janne svarer:

  Tusen takk!

 5. Monika sier:

  God bedring!

  Sv: Ja, det er mye bedre å betale til seg selv.. Det er bare det at da blir det så permanent på en måte..:p

  janne svarer:

  Takk takk :)

 6. SV: :) Hehehe…
  Ja kanskje en litt mer nøytralfarge er tingen :D

 7. Milla sier:

  God bedring søta, og god helg!

  / tuuuuuusen takk, for ein fin setning du har komt over, den likte eg veldig godt ;)

  janne svarer:

  Takk for det :)

 8. God bedring <3

  SV: Jo da det kan være kult, men Morten kler nok neppe flosshatt :P Hehehe.

  janne svarer:

  Alt kler den smukke! ;)

 9. SV: Godt poeng. Fint men komfortabelt er viktig.. Men ikke om å gjøre å vise for mye :P hehehe.

 10. Hoppas du kryar på dig snabbt. Spännande med nytt jobb, hoppas du kommer att trivas, vad ska du jobba med nu?

  Jag tycker Alexander Rybak gjorde ett jättebra nummer i fredags, en av mina favoritdeltagare. Har du kunnat se något själv på lets´dance?

  Kramar

  janne svarer:

  Takk takk, nå jobber jeg som sportsjournalist :) Har ikke sett noe særlig på Let’s dance, er vel egentlig ikke noe fan av Herr Rybak ;)

 11. Æsj på sykdom! Når våren kommer slipper vi forhåpentligvis all hostingen og harkingen. Oooh, spennende med epla-butikken, regner med du gir oss beskjed så snart den er oppe og går! :D

  janne svarer:

  Ja, vinteren er hard! ;) Når jeg får somla meg til det, så skal vi selvsagt ha grand opening, og jeg skal være flink til å reklamere her på bloggen ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »